AGENDA
10.00‐10.05 h | Presentació de la jornada. David Pagès (DINT) |
10.05‐10.15 h | Inauguració oficial de la jornada. Sergio Delgado (DINT) |
10.15‐10.35 h | Presentació del projecte. Eduard Plana (CTFC) |
10.35‐10.50 h | Detecció de necessitats per a la gestió d’emergències. Núria Gasulla (DINT) |
10.50‐11.00 h | Descans |
11.00‐11.20 h | Impactes previstos del canvi climàtic a la gestió d’emergències. Marta Giambelli (CIMA) ‐ anglès |
11.20‐11.35 h | Eines de suport a la presa de decisions. Guillem Canaleta (FPC) |
11.35‐12.15 h | Eines de suport i guies: >>Aproximació participativa per a la planificació de protecció civil en inundacions. Chiara Franciosi (CIMA) – anglès >> Avaluació i planificació integrada del risc d’incendis a escala de paisatge i interfase urbano‐forestal. Marta Serra (CTFC) >> Eines per millorar el grau de sensibilització del risc d’incendis. Guillem Canaleta (FPC) >> Gestió de la massa forestal en la interfase urbano‐ forestal. Catarina Sequeira (ISA) ‐ anglès |
12.15‐12.30 h | Preguntes |
12.30‐12.40 h | Cloenda |
PRESENTATIONS
- Presentació del projecte RECIPE – Eduard Plana, Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)
- Detecció de necessitats per a la gestió d’emergències – Núria Gasulla, Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (DINT)
- Climate Change impacts on hazards and risk management – Marta Giambelli, CIMA Research Foundation (CIMA)
- Eines de suport a la presa de decisions – Guillem Canaleta, Fundació Pau Costa (PCF)
- A participatory and integrated approach for civil protection planning: the case study of Cinque Terre – Chiara Franciosi, CIMA Research Foundation (CIMA)
- Avaluació i planificació integrada del risc d’incendis a escala de paisatge i interfase urbano‐forestal – Marta Serra, Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)
- Eines per millorar el grau de sensibilització del risc d’incendis – Guillem Canaleta, Fundació Pau Costa (PCF)
- Prioritizing fuel management at wildland urban interfaces in Portugal – Catarina Sequeira, Instituto Superior de Agronomia, Universidad de Lisboa (ISA)